Sejak bila aku tersuka kat Warna Merah ni..=p

Dari kiri : cover External Hard Disk, Purse (papa, bila nak belanja mama purse baru ni? =p) dan hujung tu purse kalau nak g Pasar Tani atau bila aku malas nak bawak handbag. Aku taruk semua sekali dlm tu.. Hp + ic + lesen + duit + pendrive + earphone dan macam-macam lagi selagi muat.. Hahaha.. tak perasan semuanya kaler merah..:)

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...