Khurafat : besttt..!




Sempat jugak layan movie Khurafat ni ari Rabu yang esoknya cuti Thaipusam.. Pukul 11 malam kat GSC Alamanda. Dani? hehe.. MakYang dia jaga.. cayang u lah KakYang..

Panggung penuh beb.. itupun aku beli online aku tgk semua waktu tayangan penuh. sampai kul 12.50 am pun penuh.. Seb baik ada kul 11 malam. itu pun hall 3.. kecik sikit Hall nye dan aku duduk 3 baris dari depan ye.. sangat tak best.. tu yang takde feeling sangat tgk citer nye.. Lagi satu sebab takde feeling sebab aku rasa part yang siang hari je aku bukak mata luas-luas.. bila part malam je, aku tutup mata dah.. Enady rilex je kat sebelah aku..hihi..tapi ade la jugak tearas gerakan badan dia yang terkejut tu.. haha..

Citer ni not bad la.. jalan cerita simple dan padat dengan penceritaan.. tak terlalu berat sampai kene pk pk.. Percubaan yang baik buat Shamsul Yusoff... Tahniahh..:)

noted : part yang paling seram masa Shamsul angkat mayat kat dalam hutan tu.. adeii..

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥
Post a Comment

Done 1st Ramadhan

Selamat berpuasa uolls... Selesai dah 1 Ramadhan ye. Aku tahun ni amik yang waktu kerja yang masuk kul 8 pagi balik kul 4.30 p...