Baby Zara 12 hari

Pejam celik pejam celik
Sekejap je dah 12 hari


Dua-dua anak ada lekuk kat bawah dagu..
Ikut papa dorang..
Enady nak sedapkan hati aku kan, dia cakap apa tau..
Anak-anak putih ni ikut mamanya..
Haha.. banyaklah putih..
Putih kot..
Putih dari papanya..
koffkoffkoff..


Setakat ni Baby Zara takde masalah sangat..
Malam-malam lena je dia tido..
Kalau dia haus dia bangun lah carik nenen..
Lepas tu lena..
Leh la mama dia tido lama sikit..
Ber anak kecik, masa tido memang minimum terus kan..
Haha..
Update blog pun cecepat yang boleh..:)

♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥
Post a Comment

Done 1st Ramadhan

Selamat berpuasa uolls... Selesai dah 1 Ramadhan ye. Aku tahun ni amik yang waktu kerja yang masuk kul 8 pagi balik kul 4.30 p...