Perpustakaan Awam Di Negeri Selangor Yang Bertaraf Dunia

Bangunan yang anda lihat pada gambar di atas merupakan sebuah perpustakaan yang letaknya di Seksyen 13, Shah Alam. Jika anda pertama kali melihatnya, pasti anda tidak menyangka bahawa bangunan tersebut adalah sebuah perpustakaan kerana bangunannya yang nampak sangat mewah. 

Perpustakaan tersebut bernilai RM70 juta dan baru sahaja dibuka sekitar bulan Julai lalu. Melihat keadaan dalamnya menerusi gambar-gambar kat bawah ni, boleh kami katakan yang ianya adalah sebuah perpustakaan di Malaysia yang bertaraf dunia. Ya, bertaraf dunia. Anda lihatlah sendiri. Info tambahan: - Perpustakaan ini merupakan hadiah Sultan Selangor kepada rakyat Selangor. - Menyediakan perkhidmatan XD theater / 6D theater. - Menyediakan ruangan khas untuk setiap peringkat umur. - Dilengkapi dengan ruangan bermain untuk kanak-kanak. - Semua komputer yang disediakan di perpustakaan ini berjenama Apple. 

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥
Post a Comment

Zara Dah Darjah 1!

Alhamdulillah syukur sangat... Zara dah selamat menghabiskan zaman tadika dia kat Tadika Al-Hidayah Maiwp kat Presint 9 nun. Dan tib...