Review : Johnny English Reborn


Har Har Har Har... sape belum tengok citer ni?

Anda disarankan utk tengok citer k.. Sebab ianya sangat menghilangkan stress anda..hahahaha.. Serius beb!

Hari Jumaat waktu rehat hari tu berkesempatan pegi tengok citer ni ngan kengkawan ofis. Rehat lama kan hari jumaat. Kebetulan pulak citer ni start pukul 12.15. So, bukak GSC online, bayar saja. 6 orang kesemuanya. Aku, Dayan, Kak N, Nor, Qila dan Puan Aida..:) 4 orang mak budak dan dua orang bujang.

Sinopsis, sila tengok kat kakiwayang.com

Rasa nak carik DVD dia..:) Nak ulang tayang kat umah pulak.. Aku bagi rate 5 star utk citer ni..
Post a Comment

Done 1st Ramadhan

Selamat berpuasa uolls... Selesai dah 1 Ramadhan ye. Aku tahun ni amik yang waktu kerja yang masuk kul 8 pagi balik kul 4.30 p...