hati-hati bila lalu kat situ


Takziah kepada mangsa. Muda lagi umur mangsa tu. 20 tahun kalau tak silap. Jalan yang mangsa accident memang bahaya. Aku sendiri pernah melayang-layang kereta bila kereta dipandu laju. Alhamdulillah, umur masih panjang. Untuk makluman, jalan kat situ berselekoh agak tajam dan ada tempat yang macam mendap sikit tang selekoh tu. So, kalau bawak laju memang konfem akan melayang kereta. No wonder lah kereta mangsa terbelah dua..

Al-Fatihah...
Post a Comment

Family Vacation : Pulau Pangkor 2017

haiiih, banyaknye lah entry 2017 yang tertangguh. ni salah satunya... Agak lama kami adik beradik plan nak release sekejap dari hal-hal ...