Ukur Baju Melayu Dani


Budak tecik langsung takmo duduk diam. Susah nenek dia nak amik ukuran badan. Adoiila..

Sangat excited tahun ni sebab Dani dah boleh pakai baju melayu. Dah pandai jalan mesti elok je terletak baju yang dia sarung nanti tu kan.. Mama tak sabarlah Dani. Tema kita merah ye tahun ni. Baju untuk raya pertama mama papa and Dani dah setel. Tunggu nenek siapkan aje. Tinggak nak carik jeans dan kasut Dani je lagi. Mama Papa dia bersederhana sahaja.






note : tahun ni raya Perak dulu. Tapi aku balik je Pahang raya ketiga nanti kot..
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...