Wednesday, August 10, 2011

Ukur Baju Melayu Dani


Budak tecik langsung takmo duduk diam. Susah nenek dia nak amik ukuran badan. Adoiila..

Sangat excited tahun ni sebab Dani dah boleh pakai baju melayu. Dah pandai jalan mesti elok je terletak baju yang dia sarung nanti tu kan.. Mama tak sabarlah Dani. Tema kita merah ye tahun ni. Baju untuk raya pertama mama papa and Dani dah setel. Tunggu nenek siapkan aje. Tinggak nak carik jeans dan kasut Dani je lagi. Mama Papa dia bersederhana sahaja.






note : tahun ni raya Perak dulu. Tapi aku balik je Pahang raya ketiga nanti kot..

5 comments:

nanonano said...

bestnye dani,
ade org tlg jahitkan
mika beli yg dh siap je
huhuhu

mekchu said...

wahhh... baju melayu dani tahun ni yeee... sempat lagi ke nenek nak buat tu?

btw, salam kenal & dani ana sgt comel..

AnaLyana said...

nano : nasib baikla nenek dia nak buatkan tu..:)

mekchu : wahh, terharu mekchu komen kat sini.. dah lama kenal mekchu sejak kenal VP, tapi segan nk tegur kat blog..hehe..

salam kenal mekchu..tq..Mi-cah pun comel jugak..:)

mekchu said...

apa la pulak segan2 nya.. geget kang..

pja said...

pja ukur sendiri je pastu anto kat umah nenek dia..sbb same ngan dani x dudukdiam....so nenek dia surrender nk amik ukuran dia...hehehehe...