IFTAR di De' Lanai Cafe


Majlis berbuka puasa bersama rakan-rakan sekerja. Bos-bos pun join sekali..Cayalah bos! Sporting! Siap bawak family masing-masing..:) 




Eh, lentik2 badan pulak ko Ye Dani..
Mula-mula plan nak buat kat Village View, Bangi tu. Tapi bincang-bincang balik, semua pakat nak try kat De Lanai Cafe ni.. Lagipun murah je harga sekepala dia. RM21.90 per person. Mana nak carik yang murah cenggini kat Putrajaya ni..hehe..

Disebabkan husband keja malam, maka aku pun meminta izin untuk join sekali majlis ni. Terima kasih sayang sebab memberi keizinan..:) So, aku berdua jelah ngan Dani. First time nak g makan-makan tanpa papa Dani ni..

Aku gerak sekali ngan opismate yang lain : Dayan, Qila dan Ecah. Amik Dani siap-siap kat BS dan lepak ofis jap sampai pukul 6.30 ptg. Sampai awal, maka parking banyaklah kosong..:)

Time berbuka, orang sangat pack. Aku terpaksalah beralah sebab ada bawak anak kecik kan. Bagi kawan-kawan lain amik makanan dorang dulu pastu turn aku pulak. Dani meragam jugak sebab dok carik mamanya hilang..Haha, pastu senyap sebab nampak dah mama dia beratur amik makanan.. Huhu, sangat mencabar bawak ini budak bila tiada husband di sisi..Memang first n last lah. Eh, tapi dia ngamuk pun sebab panas dan banyak nyamuk. Tengok gambar bawah ni, awal-awal dah kena gigit nyamuk kat atas dahi belah kanan tu..nampak tak? :)


Jangan mimpilah aku nak repeat makan macam-macam ye. Hehe.. Habis di campak-campak je makanan tu. Aku harapkan ehsan kawan-kawan opis je yang tolong amikkan makanan itu ini..Thanks korang..:)

Ok, sekian cerita Iftar kali ini. Moga tahun depan anjur lagi..:)

Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...