Wednesday, August 17, 2011

@ balkoni


Macam kena beli tikar ketah atau tikar buluh je kalau tengok perangai anak yang dah macam ni. Huhu.. Walaupun papa dia sapu sampah hari-hari kat smoking area dia tu, tapi aku tak percaya yang lantai tu bersih.. Memang kena carik jugak ni kan..


Baju masa ko baby dah tecik lah anak oi.. Jom ajak papa g shopping baju basahan...=p

6 comments:

Ann said...

besau balkoni ye ana. syok ah dani boleh main lari2. balcony umah kita tak besar sangat + x semua dinding konkrit. ada besi celah2 tu risau je nk bagi kaiyisah main sendiri2 kat luar. :(

AnaLyana said...

Ann: tak besar lah Ann, rasanya balkoni umah ann lagi besar kan.. (pnh pergi umah Jue) a'ah, dinding semua konkrit, tu yang berani nak bagi dia main sorang2 kat situ.. tapi berjaga juga sebab takut dia pandai panjat kerusi tu.. setakat dia belum pandai panjat kerusi tu..

ibuafiqahhuzaifah said...

Dani nampak boolat dalam gambar nie..

Zana Adieyza said...

syok jer dani landing kat situ kan kak..

antalya said...

jeles betoi ngan org yg ada balkoni kt umh ni. I dok flat xde balkoni huwaaa

Adlina Husaini said...

babe,aku baru je gi tesco borong baju basahan banyak2 hehe..beli yg mahal rugi je takat nak pakai hari2