Wednesday, August 17, 2011

Unifi User


Akhirnya semalam, aku tak perlu dah membuntangkan mata untuk tengok tv bintik-bintik putih.. Abang-abang Unifi datang pukul 9.30 pagi semalam untuk set up semua-semua tulah.. Aku apply online hari Rabu minggu lepas. Seminggu je dah boleh datang set up.


Aku amik pakej yang VIP 5. Monthly RM149.00 sahaja. Dengan pakej VIP 5 tu dapat yang macam kat gambar atas ni.. korang klik kalau nak tengok besar..:)

Channel tv pulak, disebabkan aku apply online, maka sebulan ni semua subscription yang kena bayar adalah free. Sekarang ni jugak TM tengah buat promotion installation semua adalahh FREE!! Worth RM1000 jugak semua equipment dia tu..


Yang best boleh tgk Youtube kat tv...:) Internet pun laju je..Takyah nak tunggu loading Cityville berjam-jam..Haha..

Keadaan equipment yang berserabut semalam, tapi Enady balik keje, terus dia setelkan. Beli wayar telefon lain sebab yang dia bagi tu pendek je, tu yang tak boleh nak kemas tu..


Try bukak Youtube kat tv..:)

Gambar tv dia terang sangat. Better dari Astro. Haha, boikot Astro!

3 comments:

mieza said...

yana...kena byr brape ms pasang@ms apply online 2???

ibuafiqahhuzaifah said...

Disney Channel ada tak?
nie paling penting utk diamkan 2 beradik tuh!

baby tv ada plak..

Ainul said...

ainul pun pakai unifi.ambik vp20..bestkan ")