Monday, May 30, 2011

Melawat baby Rozy

putih melepak dan tembam.

Hari Jumaat yang lepas, Kak N cakap, kalau Rozy bersalin ari ni, esok kita g tengok nak? Aku pun setuju sebab memang takde hal pada sebelah pagi keesokan harinya.

Sebelum tu, Rozy bersalin memang tepat-tepat due date bersalinnya. Puas dipujuk babynya agar keluar on time. Akhirnyaaaa... Tepat jam 4 plus-pluslah *tak ingat pukul berapa, baby Rozy keluar. Seberat 3.15kg. Baby Girl. Di Hospital An-Nur, Bangi. Normal beb. Tahniah Rozy kerana berjaya melahirkan bayi anda secara normal. :)

pandai dia bukak mata, dani dulu jenuh kena kejut..tak bukak2 jugak matanya.

Hari Sabtu, seperti yang dijanjikan, kami melawat Rozy dalam pukul 10.30 pagi sampai ke hospital berkenaan. Kami tu, aku bawak Dani. Kak N ngan dua orang anaknya, Fiqah dan Zaifah.

tumpang katil jap ye aunty Rozy, caye haus lah..=p


terpaksa amik gambar Dani demi untuk metenteramkan dia. =p
dah melasak budak ni. takmo duduk diam.



Taktau kenape Dani taknak baring atas katil tu. Nak berdukung jugak.

tgk mata Zaifah n Dani. tak lekang2 mata tgk baby..:)

Welcome to the club Rozy..:)

2 comments:

Dayu said...

dani awal2 dah ushar awek
nak cop siap2 eh...

skrg ni kalau tgk org dpt baby, mcm sgt best je
teringin kah??
huhuhu..nanti dulu la
tak sedia lagi

NOR said...

he3x..mcm muke kak rozy...t'igt mase dani dulu,puas kacau die,buat derk je...