Thursday, December 30, 2010

admire kat Khairul Fahmi ??

Tahniah to Team Malaysia di atas kemenangan itu..(semua dah tau kan..=p) dan disebabkan kemenangan itu, terus dapat cuti esok.. yang tu thanks to our PM lah..

Memang best game semalam.. salute giler kat goally Malaysia tu.. Khairul Fahmi. terus admire.. hahaha.. taklah, gurau saje.. anggap jelah macam aku admire kat Berbetov..wahhh.. terus macam player Man U dah Fahmi ni.. dasat dasat..

Actually semalam aku dah beli tiket wayang citer Gullivens Travel tu.. kul 7.45 pm kat Alamanda nun.. mase aku beli on9 tu boleh pulak aku terlupa Rabu ada game Malaysia vs Indonesia.. disebabkan semangat Malaysian yang sangat membara, aku cakap kat enady,

aku : pa, takyah la kita g tgk wayang.. kita tgk bola ek..
enady : a'ah la.. papa pun lupa ada bola malam ni.. pa tak kisah..ikut mama je la..
aku : tula.. nak keluar pun hujan lebat ni..kita tgk bola jelah k..jom kita beli makan dulu jom..
enady : aik, tak nak masak?
aku : hari ni cuti la ek..hehe.. kang tak sempat nk tgk bola.. mama kul 8 tu mama nak dok depan tv dah..
enady : hehe.. macam-macam la mama ni..

First half mmg haru sikit lah.. bola banyak kat Indon je.. sesekali je dapat kat player Malaysia.. itupun jantung ni dup dap dup dap bila Indon masuk kat kawasan Malaysia..sambil berdoa mintak-mintakla si fahmi tu dapat save bola.. dan mmg fahmi terer pun.. banyak tul bola Indon dia dapat save.. lap u lah fahmi.. upss.. sori Elia..gf fahmi

Second half baru la terasa Malaysia agresif sket. Gol Safee Sali tu mmg hebat.. kencang tul bola dia..perghhh..(ayat Qila..=p)

dan pagi ni, nama Khairul Fahmi bin Che Mat mula meniti di bibir-bibir Malaysian.. why dia tak dapat award pemain terbaik tu la kan.. haishhh.. nak fair n square kot..

plan asal aku nak buat entry pasal aku suka kat khairul fahmi tu.. ( suka as aku suka kat Berbetov ok, kang ada yang cakap aku ni gatai lak kang.. dah ada anak satu pun nak gatai lagi.. no lah!! i love u papa forever n ever..tetiba..=p)

aku google la carik nama Khairul Fahmi.. mak aihhh.. ramai tul orang carik sama macam aku..hehe.. dan terjumpa lah blog girlfren dia Elia..


pic copy paste from blog dia la..sori dik, aku cilok sekeping k..

dan dah follow pun... semoga berbahagia buat Khairul Fahmi dan Elia..:)

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

3 comments:

JIVEBUMZ said...

best sangat tengok keeper mesia main bola.. mantopppp

p R i n c E S s _ N said...

naseb bek gf comel..wakakakak

emilia more said...

wushh, kciwa kciwa. hukhukhuk :(