Sunday, October 3, 2010

cepatlah sembuh

ahad | 3/10/2010

pagi ni demam dani dah macam ok sikit. tak panas lagi. tu pun setelah aku bagi ubat demam jam 8 pagi tadi. pesan doctor, kalau demam tak kebah-kebah, prosedur bagi ubat 3 kali sehari tu tukarkan jadi 4 kali sehari. so, setiap 6 jam aku kasik dani makan ubat. daripada petang semalam, bila bagi ubat je, lepas tu memang kebah dah badan dia. lepas 6 jam, naik balik temp. suhu dia.. adoii la.. mmg tak tidur kami berdua malam tadi. menjaga si anak yang demam panas.

bila nak bawak hospital je, demam dia dah kebah. tak panas sangat. so, kami amik keputusan continue ngan makan ubat je. tapi ubat dah nak habis. kena jugakla g klinik jap lagi ni. walaupun dah kebah, still kene standby ubat demam kat dalam fridge.


nasib baikla selera makan nestum dan minum susu dia masih macam biasa. lega dah hati ni. takdela badan dia akan susut lagi kan. kang ade orang cakap dani kecik lagi kang..sentap ai tau..:)

untuk anak mama yang tersayang ni,

cepat-cepatlah sembuh nak. kuatkan semangat mu untuk sihat dan ceria kembali. mama ngan papa rindukan dani yang macam kat bawah ni.. rinduuuuu!

gambar hari selasa 28/9 yang aku bawak dani g opis tu..

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

No comments: