Tuesday, June 15, 2010

welcome back mama...

welcome in to the world honey...itu yg mampu dilafazkan dalam hati bila saat dia berada di pelukan ibu ibu kan...

n welcome back mama...setelah berjuang antara hidup dan mati utk melahirkan nya...

terharu aku bila dengar kawan2 dah bersalin ni...terasa macam aku lak yang bersalin hehehe...

ok first..

tahniah buat ana aka mieraknap dan knapp di atas kelahiran cahaya mata kalian yang bernama Cyrus Dzulqarnain bin Adi Herman...wahhh..berbelit2 lidah nk sebut n nama nye sangat unik..sempat gak semalam aku call ana, tanya camne nama anak dia leh jadik camtu..hahaha..ana kata, knapp la punye plan...suka dgn nama pahlawan2 islam satu masa dulu contohnya Alexander de great tu...ooo...hahaha...ana kata layankan aje..:)

baby ana n knapp ni born on 11 Jun 2010 pada pukul 2.50 pm..hehe..tarikh same ngan dani la..11 mac..means cyrus ni muda 3 bulan je ngan dani..yg penting anak kita sebaya kan ana...:)

Cyrus Dzulqarnain bin Adi Herman
D.O.B : 11 Jun 2010
Time : 02:50 p.m
Weight : 2.05 kg


second, tahniah juga buat zanira aka ceera...dan ciput. ira telah selamat melahirkan baby girl yang diberi nama Keisha...so sweet nama tu. senang nak sebut..simple je...baby keisha telah selamat dilahirkan pada 14 Jun 2010 pada jam 10.20 pagi seberat 3.05 kg...tahniah ceera n ciput...


pic kredit to viruspadu n ana aka miera

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

No comments: