Thursday, June 3, 2010

beware!

Dear Valued Customer.

Your account was placed on restricted status for security reasons. Restricted accounts are limited in their ability to perform transactions. Immediately lift account restrictions below. Restricted accounts will be terminated till further notice if not activated immediately.

http://www.m2u-restrictedstatus.com/M2ULogin.htm

Thank you,

Maybank Berhad


aku selalu dapat email spam ni...mmg menyemak sungguh dalam email box aku tu...mula2 dapat email ni risau gak...ape dah jadi dgn akaun maybank aku...tapi bila check kat internet, aku login la seperti biasa, takde ape2 pun...korang ade komen ape2..aku risau je kalau ni email betul2 dr maybank sebab aku tak amik any action, kalau tipu pun aku risau gak, mmg memperdaya sungguh orang yg buat ni..

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

No comments: