Thursday, June 24, 2010

berjaya mendapat ape yg mnjadi idaman hati



yeyeahhh..mula sekarang, aku akn pam susu pakai breastpump ku sendiri..sebelum ni, jiranku yang lagi baik hati dan sangatlah budiman, zuazrina zubir, telah meminjamkan aku breastpump nye yg berjenama spectra itu...thanks sangat2..memang ana akan kenang la sampai bila2 ina.. :)

ptg semalam lpas keje terus aku bergegas ke susuibu.com yg kat bangi tu..sebab dia tutup kul 7 malam..tak cakap banyak, terus je aku order breastpump spectra 3 satu set sekali ngan cooler bag dan bag besar tu...adela dalam RM6++ dapat free buku panduan ibu menyusu.huh..habih saving aku selama 4 bulan..hihi..takpe..demimu anak...

dah siap2 semua, sempat gak aku ngedate kejap ngan Princess N...katenye mau kasik goodies yang aku tak dapat mase wedding dia ari tu..alahaiii..sweet la ko yunk...ingat jugak kat aku...thanks tau...


♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

5 comments:

Adlina Husaini said...

byk review kata pump model tu ok kan..

btw, hang tengok2 la mana warna yg hang berkenan tudung ekpress tu..aku dah upload 16 kaler

Momma Mia said...

Tahniah, Pilihan yg bijak. Selamat pumping dear & Salam perkenalan.

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

memang kena keep stock susu ni. Senang sikit tapi kena beli banyak container lah.


alahai... ni yang rindu ngan baby tecik-comei.. tp rasanya dah xnak lagi..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

hohoho...gilerr mhl breastpump tu ekk..tp demi baby...bgs2...

hoho..da jnji nk bg..sbb tu aku smpn tuk ko yunk...dpt jmpe dani y comel...

::ainbutterfly~ said...

ni bile dani beso suh dia baca ni..