berjaya mendapat ape yg mnjadi idaman hati



yeyeahhh..mula sekarang, aku akn pam susu pakai breastpump ku sendiri..sebelum ni, jiranku yang lagi baik hati dan sangatlah budiman, zuazrina zubir, telah meminjamkan aku breastpump nye yg berjenama spectra itu...thanks sangat2..memang ana akan kenang la sampai bila2 ina.. :)

ptg semalam lpas keje terus aku bergegas ke susuibu.com yg kat bangi tu..sebab dia tutup kul 7 malam..tak cakap banyak, terus je aku order breastpump spectra 3 satu set sekali ngan cooler bag dan bag besar tu...adela dalam RM6++ dapat free buku panduan ibu menyusu.huh..habih saving aku selama 4 bulan..hihi..takpe..demimu anak...

dah siap2 semua, sempat gak aku ngedate kejap ngan Princess N...katenye mau kasik goodies yang aku tak dapat mase wedding dia ari tu..alahaiii..sweet la ko yunk...ingat jugak kat aku...thanks tau...


♥ mama Muhammad Dani Emir ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...