aku nk ajar dia, dia bleh lentok pulak..=p

yg putih2 kat tangan aku tu ubat calamine..satu badan aku naik geli gelata macam mase pregy dulu.. entry lama kat muka je tak naik...gatal usah cakapla...merenyam2..mak aku cakap terpijak ulat bulu kot mase aku sidai kain pagi semalam...lagi satu..kat leher aku tu..kesan dari pembawakan budak..habih itam2..sape tau camne nk ilangkan? jenuh dah aku sental ngan baby oil dan segala macam jenis sabun...pls tell me okeyhh..
-
pic baru diambil beberapa minit tadi...disnap oleh ika...hahaha...tgh sedap2 aku blogwalking, si kecik ni nangis nk mintak topok2 bontotnya..nk suh tdo..tak mau pulak..last2 aku angkat sekali ngadap pc...barulah tdo...
-
alahaiii dani..mama baru nk ajar dani macam mane buat blog n facebook..udah tdo yee..=p

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...