Thursday, April 8, 2010

aku nk ajar dia, dia bleh lentok pulak..=p

yg putih2 kat tangan aku tu ubat calamine..satu badan aku naik geli gelata macam mase pregy dulu.. entry lama kat muka je tak naik...gatal usah cakapla...merenyam2..mak aku cakap terpijak ulat bulu kot mase aku sidai kain pagi semalam...lagi satu..kat leher aku tu..kesan dari pembawakan budak..habih itam2..sape tau camne nk ilangkan? jenuh dah aku sental ngan baby oil dan segala macam jenis sabun...pls tell me okeyhh..
-
pic baru diambil beberapa minit tadi...disnap oleh ika...hahaha...tgh sedap2 aku blogwalking, si kecik ni nangis nk mintak topok2 bontotnya..nk suh tdo..tak mau pulak..last2 aku angkat sekali ngadap pc...barulah tdo...
-
alahaiii dani..mama baru nk ajar dani macam mane buat blog n facebook..udah tdo yee..=p

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥

7 comments:

mama izzti said...

eh saye pun ade nek itam kt leher..mcm mn ek nk ilangkan?huhu

mAr@ZiEy said...

Sis..kakak ipar sy ade ajr..kalau nak buangkan kesan pembawakan budak lps bersalin...letak air kapur then gosok kat tmpt yg itam2 tu..tp kene rajin la buat..insyaAllah leh hilang..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

ank ko mmg kuat tdo kan..bgs btol laa..

aDieyZa said...

xlama lg dani dah boleh buat website sendiri sbb hr2 akk bwk dia depan pc.. hehehe

atty's said...

itam kt leher2 tu nanti dia ilang sendiri.tu..

JIVEBUMZ said...

kecik2 nie biase ler tido je kojenye..

fareezan said...

tecik tecik dh pandai ye...
*berubah2 lak muke ank ko aku tgk aritu cm lain sket ;p