nurse dtg melawat

sebaik saje kita bersalin n balik kampung utk berpantang, kita kena melaporkan yg kita ni bersalin kat klinik kerajaan yg terdekat...dan nurse yg bertugas akan datang melawat selama 1 hingga 10 hari utk check up baby n ibu...

aku pun kene...siap check kat bawah tu lagi...huhu..maluuu...seb baik nurse tu cakap jahitan ok...

baby pun ok je...cuma nurse pesan jgn makan jamu dulu sampai 14 hari sebab takut kuning baby tak ilang lagi..

♥ honey ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...