Saturday, March 20, 2010

nurse dtg melawat

sebaik saje kita bersalin n balik kampung utk berpantang, kita kena melaporkan yg kita ni bersalin kat klinik kerajaan yg terdekat...dan nurse yg bertugas akan datang melawat selama 1 hingga 10 hari utk check up baby n ibu...

aku pun kene...siap check kat bawah tu lagi...huhu..maluuu...seb baik nurse tu cakap jahitan ok...

baby pun ok je...cuma nurse pesan jgn makan jamu dulu sampai 14 hari sebab takut kuning baby tak ilang lagi..

♥ honey ♥

7 comments:

Diarihatiku1976 said...

oooo... ciannya baby tak baik dri kuning ekk... camner tu ekkk

:: p R i n c E s S _ N :: said...

haaa...dgr ckp nurse k..jgn notty2 mama..

Adlina Husaini said...

adeh bab check bwh tu yg serammmm hihi

Adlina Husaini said...

adeh bab check bwh tu yg serammmm hihi

Adlina Husaini said...

seramnya check kat bwh hihi

kak ami said...

K.ami copy & paste gambar ana & dani masukkan lam blog tau.. hehhe dah buat baru minta izin.. tak pe kan.. tak sabo nak picit2 pipi dani yang bum--bum tu...
mama & papa jgn marah ye...

mama izzti said...

owh kita kena report kt spital kerajaan tmpt kita berpantang yeh?k k mekasih info...cute la baby..mintak dia sehat walafiat sembuh dr kuning..ade mandikan dia kn air kelapa x?mak mentua kita ckp xnk anak kuning kena lap2 ngn air kelapa..