makan hati


tu tau tak ape tu...
hehehe..
tu hati ayam tau..
brekfes aku pagi adalah nasi goreng sejemput dgn hati ayam yg banyak...
sebab aku makan hati dgn banyak..
sebab next week aku ade cek up...
hari tu kan hb aku turun...
so, nurse advice aku makan hati ayam, kerang atau jambu batu utk naikkan balik hb..
lagipun, selama 5 bulan aku pregy ni, pagi tadilah fes time aku makan hati ayam yg dijual di cafe...
susah sgt cafe ni nk jual hati ayam..
sebelum2 ni aku beli kat pasar je...
tu pun aku kena tgu hari selasa n Jumaat...
sebab ade pasar tani kat Putrajaya ni..
sekali beli utk stok 3-4 hari..

malam tadi pun aku masak sambal hati ayam n kentang...
stok dah habis..
mane mau rembat ek hati ayam ni...
semalam terlupa plak nk g pasar..
eh bukan lupa..
disebabkan lokasi pasar tani telah berubah jauh nun tepi tasik..
tidak lagi di depan MOF...
makanya, aku malas nk terjah jalan yg sangat jem..huhu..
terus balik umah je..

adeii..ni tak bleh bla...
muka ku semakin tembam la..
uwaaa...
dah naik dah gebus sana sini...
nasib baik ade alasn kukuh,
kalau tak pregy, org cakap aku makin gebus, mau aku sentap 1001 tahun
wakakakaka...so jgn ye...
buat masa sekarang aku redha je...
org cakap aku berisi pun aku senyummmm je...
hehehe...

♥ honey ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...