lagi sorang...akan meninggalkan..

Seksyen wang awam akan dilanda kesedihan lagi..
huhuhu..nangis jap..

seorang lagi staff SWAI akan pergi meninggalkan kami di sini..
Amilia bt Omar adalah staff yang disebut2...
atau dalam version blogger..nama saintifiknye adalah amigrow
dan cukup sinonim ngan 3Q..
3Q tu adelah anak2nye...

Qistina Balqis
Qadeja Hanim
Gaseh Tasnim

kak ami akan bertukar ke tanah tumpah darah airnya nun jauh di Negeri Perlis
untung kak ami ye dapat balik state sendiri...
kak ami akan mulakan tugasnya pada 16 November ini di Ibu Pejabat Kastam Di Raja Perlis, Kangar

sedihnye kami di sini...
tiada lagi gurauan yang gile2..
tiada lagi gelak tawe...
tiada lagi gosip gosipe..
tiada lagi petue2...

hahaha, part petua tu mmg berkesan ok...
mase mula2 aku kawen dulu, kak ami ade kasik aku petua utk dapat baby cepat...
hikhikhik..
berkesan tau petua tu...tu yg aku bunting pelamin..
opss..agak 18sx sket ek...
sape yg nak petua tu..hikhik...aku segan la sebenonye ni..
nak kasik tau ke tak..
ape2 hal korang email aku la..
kat anacomey_84@yahoo.com

♥ honey ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...