Open House rumah Anil & Zam

bertempat di Taman Desa, KL
petang sabtu tu aku mmg dan plan awal ngan Nasya nak g sama..
maksudnye jumpa kat sana sama2 la..
nk gerak sekali jauh maaa..dia kat Meru nun...aku di Putrajaya...
janji ngan dia jam 5 kena ada kat sana...
hahahaha..gile awal kan...sebenarnya aku ade jemputan lain juge malam tu kat Putra Height

pegi ke rumah anil tak susah kalau mengikut kpd map yang diattach di FB Anil...
jalan pun tak jammed ptg tu..
tapi....
sampai je Midvalley...
mak aihhh..hujan selebat2nye turun...
matikla..dah tak nampak signboard...
dan hampir2 juga bontot kete ku dilanggar dr belakang akibat hujan lebat berkenaan..
namun..syukur...akhirnya selamat sampai...


open house anil mmg best..seronok...
sebab aku dapat jumpa kengkawan lama..time aku study dulu kat itm perak...
aku jumpa K in (sebutan kay-in) student grafik..
dah bertahun tak jumpa..selalu ym saje..adelah kot dalam 5 tahun tak jupe..kan K In kan..
makin comey budak ni...hehehe...

jumpa juga ngan tuan rumah..anil...
selalu blog jadi penghubung dan juga fesbuk...
senior aku mase aku student art design dulu...
last jumpa tahun 2004 kot...
itupun sebab dia selalu masuk studio Foto dan aku juga selalu masuk Fine art studio..
hehe..sebab satu aras n bersebelahan je...

dan juga suaminye..Zam aka Che Ros...
senior aku mase sekolah menengah...
selalu tertembung sebab sukan...
Zam main bola sepak, aku main bola baling...
same2 wakil sekolah...
kenal pun sebab ade budak bola tu aku admire gile..tu yg sanggup turun padang kalau budak2 bola ade game..hehe..
tak sangka juge, terjumpa mase ade sukan UITM Karisma kat Uitm Merbok...
tahun 2003 kalau tak silap...


: sendiri buat kater anil sambil di quality control oleh ibunye :

aku dapat tau juga yang kengkawan mase study dulu ade dtg jugak..
tapi dtg agak lewat...
kak elly, lala chot...
adeiii..lama betl tak jumpe korang...
asal la dtg lambat sangat...hehe




: cik senah, nasya, aku, K in n Tinur :

anil n suami, Zam
tq for invitation...

thank anil for goodies..

: sempat lagi pose kat tepi pool ni...nasya n tunangnye, Pi :

deco deco umah anil mmg cantik...
sampai ade org nak capture gambar masuk magazine...
cayalah anil...

oh ye, aku excited sangat jumpa kawan2...sampai lupe nk snap gambo makanan..
hahaha..boleh tak..

♥ honey ♥
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...