gembira sampai mengalir airmata

i just come back from Klinik Kesihatan Dengkil
act, pagi tadi ade appt ngan doktor untuk check up my litle baby...
hasil dari check up tersebut, aku didapati ade risiko utk penyakit Talasemia..
huhu..penyakit darah tu...
mmg aku rase down kejap tadi...
then, kna amik darah balik utk cek status talasemia aku ni..
oh tidaakkkk..tak suke amik darahhh...

doktor tu nak pujuk aku kan, dia suh aku g scan baby kat KK Dengkil tu
aku pun gerak ke dengkil lpas doktor bagi mc...
dah alang2 mc doktor kate...

kat KK Dengkil, doktor scan perut aku..
nnnn.................

aku tgk baby aku aktif sangatttt....
macam melompat2 tu...
kejap ke kiri ke kanan....
doktor nak scan pun susah sebab tak dok diam...
diam tak diam mengalir air mata aku ni...

terus rase hepi sangattt...
hilang rase down tadi...
aku kat cc ni...
esok2 aku taruk gambar baby tu ek..

Post a Comment

Selamat Hari Rayaaaaaa 2017

hai uollsss... Jangan suruh ai tukar tajuk ye. Sememangnyaaaaa betulllll niii adalahhh entryyyy Rayaaaa 2017777 kahkahkahkahkah. Weyhhh,...