berbuka hari ke -7

hehe..aku tau ni entry basi...
tapi apakan daya...
aku berkobar kobar nak citer kat blog ni..
hehehe...

ni lah juadah berbuka puasa aku n enady pada hari jumaat yg lpas...
hanya berdua...
balik tu mmg aku teringin nak masak..
sebab dah lama tak masak kan..
sian enady asyik makan lauk beli saje...

aku masak sup telur...
risau gak kot kot termasin ke ape kan...
tapi syukur, tak masin pun..so so saje...
ade ke yang tak pnah makan sup telur?
nak resepi ke?? hikhikhik...tanya dulu..
paru goreng bercili..
ni enady beli kat Param Desa pinggiran Putra...
sikit ni pun RM2..ish ish..
pekasammmmm..!!! faveret ku n enady...
sedapnya hingga menjilat jari..
air pulak, aku blend epal merah tu buat jus...
abaikan meja dapur yg sangat penuh itu...
sempat jugak aku buat puding cocktail ni...
ni gara2 tgk entry si Princess N la ni...
aku buat lebih sket utk bawak balik ke Pahang...

sekian dari aku...
aku yang menunggu enady pulang...
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...