Kenduri kawen DZ & Hezry

Selamat Pengantin baru kepada Dz dan Hezry
yang berlangsung pada 25 Julai 2009 yg lalu...
di Presint 16, Putrajaya...
aku merupakan knalan kepada pengantin perempuan, DZ..
kawan lama sejak darjah 6 lagi...
dan juga hampir 13 tahun tidak berjumpa...
sama cantik sama padan...
aku dipahamkan yang dorang berdua ni berkenalan masa study kat Jepun lagi...
oo..bercinta dri oversea la ni ek...
: tak ke ko terliur tgk udang nye tu wey... :

: rakan-rakan mase Sekolah Rendah n Menengah kat KL :
secara tak langsung, majlis kawen macam ni boleh aku jumpa ngan dorang2 ni...
kalau nak harap sesaje je...hehe...
mustahil la...
konfem memasing busy kan...
: azza n anaknye, aulia :
emi, macam muka husband ko pun ade aku tgk anak azza ni...
tu pasal dia siap jeling atas bawah atas bawah kat ko kot mi..
hahaha
kawan paling lama aku, Wan emy ngan husband dia
husband dia sekampung ngan aku tapi macm mane aku boleh tak knal ek..
ish ish ish.....
tersipu2 kunun..hehe
husbandku...makin tembam le papa..hiks=p
nasik aku yg tak bape nak habis...
siyess lauk dia sedap, tapi aku je yg tak larat...
kawan lama juge...
tapi dulu pnah jumpa kat Uitm seri iskandar...
rupanya kita satu kampus kan..
name pun same...
Nurliyana Uzir = aku
Norliana Azhar = dia..
haa...cukup korum dah...
norliana, nurliyana = aku, wan emy shahliana n dzuliyana
dulu mase sekolah rendah agama kat Bumi Hijau, Setapak...
ustazah cukup bising ngan kitorang...
sebab ape tau...
kalau dah ade 4 orang ni yang semuannya Na, Na, Na...ujung nama tu..
mmg bisinglah kelas...potpetpotpetpotpet la kejenye..
hehehe...
3 dah kawen...norliana azhar..ko bila lagi? hiks=p
ni ngan geng sekolah Men, Wangsa Melawati...
aku knal 2 org tu je...
tudung putih, Hajar n ape ek nama lagi sorang tu...
tak ingattt la..ampunnn...
haa...ni geng Sekolah rendah...
kat sekolah Kebangsaan Klang Gate...
ala sekolah tepi highway tu...
perasan tak..dalam mane2 gambo, muka emy mesti ade...
ko mmg suke interprame kan mi...
hahahahaha..jgn mare...
ni mmg kek kawen betul...
yang cover dia keras tu...
mmg meriah la majlis kawen Dz ni..
aku datang kul 2.30 petang pun..orang berduyun2 datang lagi..

Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...