ikan haruan


entry yg agak menggelikan...
sori ek...

aku cuma nak bertanya...
sape sanggup tolong siangkan utk aku..??
huhu..aku tak sanggup...
sangat geliiiii...
tapi bila makan , takkan rase geli...
hahahahaha....aku sukak..
aku geli sebab rupa bentuk dia macam ular...
aku adalah tak suke ngan ular...

ade lagi kat dapur tu..dalam gabus...
ikan haruan tu dapat mane??

haaa...adik aku si ijai yang mancing...
gian sangat nak mancing...
Proton bagi bonus, dia g beli batang pancing...
mancing kat area umah aku ni...
Desa Pinggiran Putra...
dok umah abg gee, tak dapat mancing..
servey2 kat umah aku, barula nampak port nak mancing...
lpas dapat motor ni..konfem weeken selalu lepak umah aku..
nak mancing punye pasal...


note : ikan haruan ni masak gulai lemak salai sedap ni...
nyum nyum..
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...