terjah KLCC


ok sambung citer ari tu yang saya g PUDU tu kan
ok dah sampai PUDURAYA kul 10.15 pagi..
kak yang n kawan dia Tikah pun dah sampai...
pastu, carik tiket untuk ke Gemas..
carik2 punye carik..
yg ade hanya pukul 9.00 malam..
adoiii...takkan nak tgu sampai kul 9.00 malam kan...
owhh no!..~ terbit kekesalan di situ sebab tak beli tiket awal2..
yang ade hanya tiket ke Tampin pukul 2.00 petang..
bas transnasional..
pikir pikir pikir dan pikir, so, saya decide amik jelah yg kul 2 ptg tu
sampai Tampin then dorang akan naik bas lompat2 ke Gemas...
nasib baik berdua kan..
kalau sorang saya suh dia ponteng je...hehe..
sementara nak tgu kul 2 ptg tu, weols g jalan2 KLCC dulu..
lame dah tak g ctu..
dulu time study ade jugak g tapi pegi shooting la..
tak koser nak jalan2...
yg kawan dia, si Tikah tu dah ade bf...
bf dia org KL..hohoo..jauh nye bf ko dik..
so, bf dia tgu kat pudu...
sampai kat KLCC tu, saje bagi can dorang jalan2...
tapi tetap dipantau..hehe..
dorang tak pasan langsung yg dorang sedang dipantau...

dah puas pusing2 kat dalam KLCC tu,
saya, en.ady n ijai g lepak2 jap kat Taman...
cuaca mase tu panas ok..adeii..

adeii.. bila la nak kurus ni...
tak lawa la nanti kan time kawen..huhu:(
ijai wajib ade ok..
tak bawak kang mau dia meroyan..hahahaha


nak tgu pukul 2 tu , ijai sampai tertdo2..
hehe..
tu sebab dia makan ubat selsema sebelum pegi tu..
dia batuk ngan selesema..
"ijai, ko ni asyik demam, batuk ngan selsema je bila dok Shah Alam ni...seblum dok cni takde pulak ko sakit kan..ish ish ish..ke ko rindu ibu ngan ayah ni..sampai sakit2..."
hehehe
Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...