BALIK SEKOLAH

hahaha..cian budak ni...
muka dia dah golap...~ sebab bersukan..
pastu balik pulak kna naik bas,,
hehe..
kul 2 ptg tu, bas dah ade kat platform 14...
terus naik..
kak yang balik sekolah...
sekolah dia kat MRSM Gemencheh, Negeri Sembilan
dia sekarang Form 4..
baru je tukar kat N9 tu..
dulu dia kat MRSM Lenggong, Perak..
tapi lpas PMR, sekolah dia takde Form 4 & 5..
so, kna bertukar la...
jauh sangat la..
tapi bila tgk result SPM baru2 ni..
MRSM Gemencheh adalah MRSM yg ke-6 terbaik dalam semua 34 MRSM yg ade...
so, saya cakap ngan ibu ayah saya,
takyahlah pindah sekolah...
kalau tak nak pindah ke MRSM Pasir Salak..
senang dekat je, ayah saya pon keje tukang masak kat ctu...
tapi MRSM Pasir Salak dia punye result SPM ..
tempat ke 33..very bad ok..


Post a Comment

Girl's Trip : Pulau Perhentian Part 1

Hai hai hai uolls... Lama sangatttt tertangguh entry ni... ahkak busy dik non. Busy macam-macam hal lah. Hari ni baru dapat bukak folde...