Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2017

Vivix Sembuhkan Kencing Manis

Kencing Manis!!
Dengar nama penyakit ni pun dah seram. Arwah nenek saya meninggal antara asbabnya adalah kencing manis. Baru-baru ni pun balik kampung, sembang2 ngan ibu saya. Ibu saya cerita, ada makcik kat kampung tu operate buang kaki sebab kencing manis RM16k!! Adudududu... Banyak sangat kos rawatan tu... saya buat kira2, kalau makcik tu beli Vivix, harga Vivix untuk setahun tak sampai pun separuh daripada harga kos operate kaki tu...
Takpelah, maybe makcik tu tak tau... Kita yang tau ni, diberi peringatan dengan kisah2 macam ni. Jaga pemakanan tu okey!
Ok jom kita study sket macam mana Vivix ni boleh mengawal kencing manis...
Kat bawah ni salah satu testimoni Vivix untuk pesakit darah tinggi...






Vivix adalah salah satunya suplemen di dunia yang mampu menembusi DNA manusia. Vivix sangat bagus untuk merawat penyakit 3 serangkai iaitu kencing manis, penyakit jantung dan darah tinggi. Jika ada di antara kita yang menghadapi penyakit 3 serangkai ni, saya syorkan minumlah Vivix Shaklee…

Sembuh Dari Kanser Hodgkins Lymphoma Tahap 4

Ni adalah salah satu testimoni Vivix yang paling aku kagumla... Tak sangka kanser yang berada di Tahap 4 telah sembuh sepenuhnya... Adik ni dapat straight A dalam PT3 tahun 2016 baru ni... Conrats adik n mama dia Kak Saadiah. Gud luck di masa hadapan...:)



[ANAK SAYA SEMBUH DARI KANSER PERINGKAT 4 SETELAH AMALKAN VIVIX] .
Ini kisah anak saya. Anak saya disahkan mengidap kanser Hodgkins Lymphoma stage 4 pada usia 10 tahun. Beliau telah sembuh sepenuhnya setelah mengambil Vivix Shaklee. .
Pada usia 10 tahun anak saya selalu mengadu sakit belakang. Saya dan suami menyangkakan kemungkinan jatuh basikal atau jatuh masa bermain. .
Sakitnya semakin kerap. Kami bawa ke klinik dan kadang-kadang ke hospital. Di hospital doktor check ala kadar dan bekalkan Paracetamol sebagai ubat tahan sakit. Biasa la bila makan ubat sakitnya reda. Lepas tu datang balik. .
Doktor pun tak dapat detect penyakit ank saya. Sampai satu masa doktor amik darah bagi tujuan ujian dan dihantar ke makmal darah. .
Doktor mengesahkan …