Friday, September 16, 2016

Open House Umah N

Citer basi. Dah siap sambut Hari Raya Haji dah.. kehkeh...

Ni kat Open House Umah N. Eh bukan umah N, umah parents dia kat Bangi. Kebetulan xde apa-apa hal masa hari tu, so jomlah kita mengenyangkan perut... =p


Makanan yang terhidang... Perghhh banyak kan... tetamu datang pun pergi pun macam tak surut-surut makanannya... Tq N! Macam paham-paham Mr. Perut aku ni suka makan... Mane tak gemuk ko ana oi!





Aku saing Dayu n Intan. Tak sempat jumpa ngan Dina... Teringin nak jumpa baby Riqqa tu...



Tantantantan + Dayuyuyuyuyu + Mememememe yang depan tu, ayayayayana ngan zararararara...=p


Tak sahla tak bergambo kan. Aku tak sempat jugak ngan hany... Eh jumpa! Tapi dia dah nak balik... Tak sempat gambo ngan Hany.




Lastly, candid!

Again, Tq N! sangat sedap makanan-makanan tu semua... Lain kali buat lagi jangan lupa jemput ya... haha...akan kupastikan, semua makanan aku rasa dan makan. Bukan takat rasa cuit2 je... hihihi...


♥ mama Muhammad Dani Emir ♥ Nur Izzara Dania ♥ Nur Iman Dania ♥

No comments: