Wednesday, October 5, 2016

Open House TNB

Hye semua. citer Open House tak habis lagi yo!

Kali ni jemputan dari TNB pulak. Not, actually personal invitation dari Hany... hihi... Tapi TNB open untuk semua... kalau aku xde kawan kat TNB, memang taklah aku pegi buta2 sorang je kan... Ni sebab ada Hany bunny sunny... so pakatla ngan Zaza, N n sape2 yang free... ANN dan N tak free. so aku ngan Zaza saje. Open house nya buat kat Dewan Presint 15 nun. kat depan Mr. Kabab..



Kambing dia sedap, ayam masak merah pun sedap, kuih talam tu pun sedap.. haihhh semua pun sedap lah... aku kan, tolak batu ngan kayu saje.. ngehngehngeh...


WEfieeee.. dah kenape ko zaza tutup mulut.. hahaha...

Yang hujung tu la cik hany bunny sunny kite... :)




Thanks jemput ya Hany... :)

♥ mama Muhammad Dani Emir ♥ Nur Izzara Dania ♥ Nur Iman Dania ♥

1 comment:

Nor Hany Hanapi said...

untong la CIK hany.. wakahkah