Thursday, September 1, 2016

Follow up Dental Appointment Dani

Ni kesinambungan daripada cerita Dani operate gigi tahun lepas.




Hari tu dah follow up sebulan, 3 bulan dan last sekali 6 bulan. Patutnya bulan 3 hari tu, nurse bagitau suh call balik sebab mase appointment bulan 10 2015, dalam sistem kalendar untuk 2016 lom kuar lagi. Bulan 3 ari tu lak aku busy pantang Si Iman. Terlupa. Bulan 5 baru aku pegi folow up yang 6 bulan.



Alhamdulillah semuanya getting better. Gigi Dani pun dah start tumbuh yang depan tu. Makin hensem lah awak yer dani.. ecehh...


Akhirnya, doctor kata leh discaj. Rupanya discaj takyah ada follow up lagi sebab semuanya okay. Kalau ada gigi rosak atau gusi bengkak lagi baru g klinik macam biasa... tak perlu dah refer pakar kat Hospital Serdang ni..

Ok thanks u doctors n all nurses... :)



♥ mama Muhammad Dani Emir ♥ Nur Izzara Dania ♥ Nur Iman Dania ♥

No comments: