Tuesday, August 30, 2016

Jamuan Hari Raya Unit Latihan 2016

Dah habis raya rasanya masa ni... ala 2 3 hari je habisnya... Takpe, yang penting makanannya.. hihi...

Rupanya tahun lepas aku tak blog kan pun jamuan raya Unit Latihan.. huhu.. last jamuan raya 2014 yang ada... http://honeysour00.blogspot.my/2014/09/majlis-aidilfitri-bahagian-latihan.html

Jom jamu mata dengan makanan yang sangat sedap-sedap semuanyaaaa...


Of course la secara pot luck kan... ada kuah durian kak Ila bawak, agar2 n kuih lopez kak ijah bawak, nampak tak Anabella Sandwich di situ...:)


Iffa menyibuk.. hehehe... suka la dia dapat makan banyak2 hari tu...


Sebahagian warga Latihan yang baru... Welcome to Latihan dear... :)


Tengok je dah terliur kan... slurpppppp! memang sedap uolls.... :)






Kahahkah, gambar tak ready pun aku haruk gak letak kat sini....yang bestnya kali ni partition aku dah turun ke aras 3. No more aras 6 macam tahun2 sudah. partition plak sedang elok sebelah makanan... hahaha... memang sesuai lah kan... makan berulang makan berulanggg je...


Sambung, tengahari makan nasi ayam penyet, team KIK Unit Latihan belanja sebab dorang menang besarrrrr masa pertandingan KIK ari tu... RM1800 wooo, RM1500 tempat pertama, RM300 untuk persembahan terbaik.


Staff2 dari Unit lain pun ada datang memeriahkan suasana... :)


tu belakang sofa yang aku duduk tu aku punya tempat... =p


separuh dia. hahaha, macam cover filem lak.


Alololololoooo... muka sape terlebih senyummmm tu...=p


Akhir kata, thanks uolls... semua makanan sedap2. Nanti tak raya pun kita buat lagi ok. saje makan2...

jangan risau. Tukang habiskan makanan ade je kat sebelah ni... hahaha...

Jumpa di Majlis Raya Unit Latihan Tahun 2017. InshaAllah... kalau ada lagi di Unit Latihan. :)


♥ mama Muhammad Dani Emir ♥ Nur Izzara Dania ♥ Nur Iman Dania ♥

No comments: