Tuesday, June 28, 2016

Restoran Gegey, Dengkil

Sekarang ni asal viral je terus membuak-buak nak try... hehe... yang xdapat lagi ni pau cendawan. huhu, asal pegi je panjang beraturnyaaa, pastu habiss.. frust Enady nak g beli.. hahaha, tak kira papa, mama nak jugak. Mentang-mentang tak mengandung, takde  nye nak diherankan sangat permintaan wife dia tercenta dia ni. hihi... tak adil tau.

Restoran ni viral gak ari tu. Restoran Gegey. Lokasi, Dengkil. Sebelah hotel ape ntah. tak ingat.

Kami pun kebetulan terlalu kat Dengkil ni. makanya singgah la nak dinner...



Menu dia takdela banyak sangat. Biasa-biasa je. Nasi KakWok ek orang panggil. Tu yang Enady makan tu... Rasa dia, boleh la...





Aku dah kekenyangan so xdela order makan. Datang just nak chill2 lepak2 minum2 je... 

Bagi aku, not bad la kedai ni... air yang viral tu actually air big cup tu je pastu dia tambahlah kek kat atas tu...jenuh nak ngabiskan air beso tu.. huhu...



♥ mama Muhammad Dani Emir ♥ Nur Izzara Dania ♥ Nur Iman Dania ♥

No comments: