Wednesday, June 29, 2016

Majlis Hari Jadi Anak-anak Zon 6B

Bulan 5 tak silap event ni. Persatuan Jiran Wanita Zon 6B kali pertam menganjurkan majlis macam ni. Ni kiranya lebih kepada misinya untuk mengeratkan silaturahim di antara jiran-jiran di kawasan kediaman aku ni. Gud job Puan Ian dan team. :)

Majlis hari lahir anak-anak mula dari bulan Januari hingga April. Dani n Zara lahir bulan Mac. So dorang join la automatiknya. Bayar RM10 sorang untuk hadiah.


 Seronok Dani n Zara... Deme ni bab happy bufday happy bufday ni sukala dorang...






Siap ada marhaban..



Iman dok diam dalam tu yer...









Zara muka sedih tak dapat dok depan kek.. haha...


Haa, nah... bergambar la puas2...


Selain dari acara marhaban, potong kek dan makan, sukaneka untuk parents pun ada... hihi, aku bolot banyak hadia malam tu... towel, serbuk lada hitam lada sulah, biskut2  maggi teh air kotak... tupperware ikea.. haha.. bolot jangan tak bolot...

Tq Puan pengerusi Ian and the team... Gud job. 




♥ mama Muhammad Dani Emir ♥ Nur Izzara Dania ♥ Nur Iman Dania ♥

No comments: