Monday, June 13, 2016

Menang Contest Hersheys Petronas

Alhamdulillah...

Bulan 11 tahun lepas, aku ada join satu contest Petronas ni...


Hujung bulan 4 hari tu, dorang call bgtau aku terpilih untuk dalam finalist contest Hershey's Soyfresh Petronas SMS Contest. Then dorang suh emailkan resit-resit bukti pembelian. OK, mujur simpan. :)

Aku beli dalam 10 kali je rasa nya.. 
sebab ada 10 resit. 
sekali beli RM3, 
so modal dalam RM30.
Still berbaloi la sebab aku menang RM100 voucher Harvey Norman.




Tadaaaa!
Aku beli blander je nak redeem voucher tu.. 
Blander lama dah nak macam hancur dah...

Rezeki.

Tq Hersheys, Petronas dan Harvey Norman.
:)

No comments: