Friday, February 19, 2016

Tq Mar & Tantan!

Tq to Mar n Tantan kerana sudi melawat diri ini dan baby.. hehehe...

Mar kebetulan cuti raya cina balik Bota. Tantan dah memang umah dia kat Manjung nun, balik umah mil kat Beruas, lajak sekali ke Kg.Gajah ni... 

Tq Tq!

Terharu ai tau...

Maaf la x dapat nak hidang makanan best2, kuih Ibu buat je pengganti buat alas perut... dan air sirap... gulp gulp je aku nengok ayor sirap tu tau... hahaha.. kan cuaca tengah membahang panas sekarang ni... Deme datang masa cuti raya cina hari tu...

Maaf jugak kalau layanan tak bape best. Kelam kabut sikit ngan Enady nak balik Putrajaya dah...



Si Ayana ni suka baby tau... Tantan, apalagas??? kasik cargas... kahkahkah.. jangan kang tiba-tiba, no.4 is on the way... =p


Suka senyum la si ayana ni... :)


Alolololo ayana nananananana... :)


Yeayyy! Geng mak anak 3...Marziey, aku n Kaktan :)

Tq again guysss...

Tan, ni 4 tahun lepas ko datang umah aku n first time jumpa... Tak sangka Iman pakai baju yang sama ngan Zara masa ko datang dulu.. kahkahkah... =p ate baju recycle kan... kkekeke...

Ni ada video untuk tips2 breastfeeding. Selamat menonton,,:)




♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

No comments: