Saturday, February 27, 2016

Shaklee Bagus Sangat Ke?



Ada orang cakap "Apalah yang ko suke sangat ngan Shaklee ni?" atau " Orang2 Shaklee ni hardcore sangat sampai Page konon makanan sunnah yang copy-paste Testimoni Shaklee terpaksa delete post tu" 

Haaa, nak tahu kenapa?

Teruskan membaca....




Bukan tukang sapu, bukan tukang pam minyak atau bukan peniaga tamak sampai sanggup menipu yang membangunkan produk-produk Shaklee ni. Tapi, semuanya dibina oleh pakar2 saintis yang kerja siang malam uji macam-macam benda kat makmal Shaklee US.

Saintis-saintis ni pulak, bukan calang-calang graduate mana-mana university terus keluar produk. Bukan. Tapi Saintis yang dah berpuluh-puluh tahun punya pengalaman dalam industri pemakanan & kesihatan.

Bukan tu saja. Saintis-saintis ni sangat bijak sampai dapat macam-macam anugerah. Siap ada Nobel Prize winner bagai. Paling cikai pun PhD lah. Bukan yang paling bagus PhD tau. Beza tuu..



Dan sebab saintis-saintis Shaklee ni bijak-bijak & power-power, hasil kajian diorg ke atas produk-produk Shaklee di dokumenkan dalam macam-macam journal antarabangsa. Bukan macam jual kicap tu tau, tak payah journal pun orang jual jee…

Jurnal-jurnal ni pulak bukan staff Shaklee je yang syok sendiri, tetapi diiktiraf oleh saintis yang tak kerja dengan Shaklee pun. Jauh sangat berbeza dengan produk-produk nutrisi lain yng berlambak di pasaran sekarang ni. Sebab kebanyakan mereka takde sampai diiktiraf oleh saintis luar syarikat.




Bukti yang produk-produk Shaklee memang betul-betul bagus, ia digunakan untuk kerja, aktiviti & sukan paling extreme. Dan takde langsung atlet-atlet Shaklee ni kantoi ada dadah dalam badan macam kes Lee Chong Wei aritu.

Boleh bandingkan dengan produk lain, takde yang ada rekod sebegini pun POWER.

Kalau Shaklee teruji berkesan untuk orang paling extreme, sudah tentu lah terlebih-lebih berkesan untuk kita rakyat marhaen ni kan?



Sebelum orang malaysia, orang lain dah cuba banyak kali dah nak kutuk-kutuk Shaklee ni tak bagus la ape lah. Namun, akhir sekali diorg sendiri habis idea nak kutuk tang mana lagi dah. Akhirnya, terpaksa setuju yang Shaklee ni memang bagus & jatuh cinta pulak tu.

Setiap hari pun diorg ni pakai.

Tanya pemilik produk-produk yg korg pernah dengar di pasaran, owner dia pakai x produk-produk yang diorg jual tu? kebanyakannya sendiri pun tak berani pakai sebab sendiri pun tahu produk diorg ada paraben, boleh sebabkan kanser, etc. tak percaya, tanya sendiri…

kitorg dah banyak sangat dah kes pengedar produk lain yang kutuk kaw2 pasal Shaklee tapi bila sendiri atau family nak pakai, contact kita nak beli produk.





COMMENT “ookkkeeyyyy!” kalau setuju Shaklee mmg konfem berkesan, selamat & mesra alam

Jangan komen apa-apa kalau bencikan Shaklee...

:)


♥ mama Muhammad Dani Emir ♥ Nur Izzara Dania ♥ Nur Iman Dania ♥