Friday, January 22, 2016

Tq Dumex



Tq Dumex...

Aku pun tak sangka aku akan menang Leap Reader ni... Selalu tengok lalu lalang je kat laman web WOOP tu...

Dumex tulis, kalau habiskan mission yang dia bagi tu, akan berpeluang menang Leap Reader ni yang bernilai lebih RM300.. camtu lah dia tulis.. Geng2 WOOP tau lah kan...

Sebelum2 ni dok redeem je barang2 dia... softlan dah pernah dapat berbotol2, beg Hi-5, tiba2 dapat gak bluetooth speaker from Sony, deodorant dr REXONA... tu yang best WOOP ni tau... Tiba2 ada parcel kat opis... hihi...

Sape lom join, meh join... bukan susah pun, jawab je dia punya task tu... kumpul point, cukup point, redeem la hadiah... :)

Rezeki anak-anak di tahun baru... Zara excited la main bende alah tu.. Dani dia suka buku 3D tu... ada spek dia bagi, pastu tgk gambar2 ikan tu 3D..

Leap reader ni macam Al-Quran yang elektronik tu... Tekan je pen dia tu kat buku, nanti dia bacakan la phionicnya tu... Zara suka sebab ada macam2 bunyi... hehehe...

Mujurla Dani tak bape heran sangat benda tu, kalau tak haru jugak aku kang, asyik bergaduh berebut je...

Again, TQ Dumex! and WOOP... :)



♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

No comments: