Thursday, January 21, 2016

Check Up 38 Weeks

Tiktoktiktok...

Kejap je dah 38 weeks... kalau time Dani ni, dah bersalin dah aku... Sebab induce mase tu... Due on BP sikit tinggi n Diabetes... Heheheh, Macam-macam kes masa ngandung Dani dulu.. First time kan, makan pun balun saje xde fikir apa... kalau boleh taknak lah induce, sakitttt wooo... Biarla, baby ikut flow dia nak kuar bila dah sampai masa tanpa perlu digesa-gesa... Insha Allah, doakan!

Tapi...

Refer on check up semalam, berat aku ternaik plak 2 kg 2 minggu... Huwaaa... yerlah, selera makan dah on balik hujung-hujung ni... Takdelah makan banyak pun cuma, air gelaih beso tu hari2 aku bantai... sobsss! insaf jap... BP ok, tak tinggi. HB pun ok, dah normal, 12. 

Tapi lagi...

Nurse kabo, kena datang selang sehari untuk pantau BP... Maka esok (means hari ni) lah yer kita ke klinik lagi untuk amik tekanan darah dan urine test.

Redha... huhu...


Perut comel di usia 38 weeks... :)


Kaki dah start bengkak sikit minggu ni... Hari-hari la minyak ni peneman setia... sampai habis dah 1 botol... Dok aircond lak kan.. sejukkk kaki, buh minyak ni bagi panas sikit... bau dia pun sedapppp...



Tuan blog hari ni... hahaha, kasik can la selfie dengan hidung kembang ni... =p



♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

1 comment:

cik mah said...

Kita beza seminggu je...cik mah 37w dah...smlm pun br checkup