Wednesday, January 20, 2016

Ice Cream Wafle Tersedap Di Putrajaya




Tengok gambar, terliur kan... Nyumsss!

Teringat-teringat lagi sampai la ni.... phewww!

Kat mana? Haaaa, ni kat Food Court Alamanda saje... Kat area depan Black Canyon ngan Noah burgers tu... Senang je carik, konfem jumpa... Sebab memang kedai dia tu lah satu-satunya.. :)

Sila terjah ya.. Ada macam-macam flavour. Aku pilih ni sebab lebih variety fruitnya... nak amik semua coklat kan, jatuh plak bacaan HB aku kang... =p



Aku order air ni... Coconut Bandung Float.. Adehhh, tersilap amik... Dahla wafle icecream, tambah plak float ni... bedal sajalah... 

N n Hany

Jumaat lepas, dating ngan girlfrens ai ni... Asalnya 5 orang, tambah sorang lagi Dayu. Dia ada meeting kat EPU... Tapi last minit bgtau tak dapat join sebab gerak lewat dari KL.. so kita on je mana yang ada... jadiklah buat lepas rindu... Bila nak repeat IKEA ni korang????

Ceh, tak sedar diri tu membuyung nunggu hari... hahahaha... OK next time ye gurls...

Zaza n tuan blog.
Tq N sebab bawak mak buyung ni.. hehehe... Sekarang ni dah jadik orang kurang upaya nak drive... nak g keje pun terasa malasnyaaaaaaa...

Nak suh Enady hantarkan, emmm, macam susah lak nak patah-patah balik kan... Dani n Enady dekat dah ngan rumah... Aku ngan Zara agak jauh jugak tercampak kat hujung Putrajaya... =p So, makan masa nak hantar hantar amik... Dengan jem nye lagi...

Tiba-tiba rindu MOF... sobs... Kalau keje situ lagi, senang keje dah satu jalan ngan opis Enady... Takde ke nak offer ai balik MOF semula... tsk tsk tsk!

Eh, penutup entry ngan citer sedih plak yer.. hehehe..

Anyway, tq gurls... Nanti jumpa lagi... Bila? tatau... Ala bukan jauh pun kita2 ni.... :)


♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

1 comment:

mamaelly said...


anaaaaaa... saja je tauuuuuu... bila nak outstation putrajaya ni..hihihihi