Skip to main content

Menang Water Pitcher Shaklee Bernilai Lebih RM4++.++




Alhamdulillah syukur alhamdulillah... Terima kasih yang tak terhingga pada kawan-kawan yang sudi bantu menaikkan LIKE aku...

Niat asal saje nak masuk suka-suka n nak memeriahkan lagi contest Supermom Shaklee Story anjuran Master Mami Hadhatina ni... Dah alang-alang aku ada testimoni before n after yang sangat berharga dengan produk Shaklee ni, apa salah nya join..hehe

Story memang dah ada. Just hantar penyertaan then usaha sikit untuk minta kawan-kawan LIKE kan testimoni kita tu, pastu menang...

Yang bestnya jugak, di samping kita promo testimoni kita tu untuk dapatkan LIKE, secara tak langsung, order Shaklee pun masuk... Haaaa, itu bonus lah... :) Kita niat nak share kebaikan, makanya yang datang semula kat kita kebaikan kan....

Water Pitcher Shaklee ni memang dah lama aku idam2kan jugak... Seronok lah kan, penapis air stail gini pulak... tuang je air dalam jug tu, then dah cukup tapisnya, minum... Senang nak travel mana2 bawak benda alah ni...

Seronok rasa buat bisnes sambil-sambilan dengan Shaklee ni... Di samping kita dapat banyak benda baru untuk dipelajari, kita dapat bantu juga dengan orang di luar sana untuk jadi lebih sihat dengan Shaklee... Itulah kelebihan jadi ahlil Shaklee.... Aku siap dapat hadiah lagi haaa... Mana-mana program anjuran di bawah group Master Hadhatina, jangan segan-segan untuk join... Dorang tak makan orang nye,, hihihi... Sambil-sambil merapatkan ukhwah kan...

OK, sapa yang nak join ahli Shaklee, moh kita sembang-sembang kat whatsapp di nombor 0182244135...

Banyak benefit menanti anda... Diam tak diam, dah nak masuk tahun ke -4 aku jual dan makan produk Shaklee... Macam-macam shakleeeffect jugak aku dah rasa... 

Korang bila lagi? :)



♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥
Post a Comment

Popular posts from this blog

Tips hapuskan ulat gonggok

Salam alaik,

Saudara Abdul Aziz dari Kelantan bertanya bagaimana cara nak kurangkan populasi Ulat Gonggok di rumahnya. Saya rasa mungkin ada sarangnya di tanah berdekatan.

Biar kita kenal dulu makhluk alam yang bernama Ulat Gonggok:
1. Umur Nyawa : 5 tahun ( kalau cukup makan )
2. Jumlah sekali bertelur : 200 hingga 300 butir
3. Banyaknya kaki : dalam 400
4. Bahaya tak : tak berbahaya kecuali kepada yang ada alergi
5. Kumpulan Kehidupan : arthropoda anak beranak ketam ( bukan serangga )
6. Tempat ia paling minat buat sarang : TEMPAT LEMBAB
7. Makanan Utama : DAUN-DAUN dan DAHAN-DAHAN reput
8. Kenapa ia masuk rumah : CARI TEMPAT BERTEDUH jika hujan lebat sangat
9. Boleh ke bersarang kat rumah : Selagi ada makanan dan kelembapan seperti di belakang almari, lubang-lubang tepi sinki dapur, tempat longgokan kertas atau pakaian yang lembab.

Bila kita kenal Ulat Gonggok, kita dah boleh kurangkan jumlahnya:

1. Dalam rumah :
>> cari tempat lembab dan punca lembab. Kalau sebabnya air menitis dari paip…

Tanda-tanda nak bersalin

sumber dari : here

Apakah tanda-tanda hampir bersalin? Tanda-tanda bersalin berbeza bagi kebanyakan wanita.

Bayi turun ke bawah

Perut menjadi ringan sekitar dua minggu sebelum kelahiran kerana kepala bayi sudah pun 'turun' ke dalam kawasan rangka tulang pelvis. Anda mungkin terasa:
sakit di bahagian kelangkang kerana bayi menekan.kerap membuang air kecil semasa ini kerana bayi menekan pundi kencingsakit perut, memulaskerap buang air besarkerap terkentut

Keluar lendir pekat atau keluar darah bercampur lendirLendir pekat seperti gam lekang dari laluan pintu rahim apabila pintu rahim mula menipis.Lendir bercampur darah pula keluar apabila pintu rahim mula membuka. Boleh berlaku beberapa jam atau beberapa hari sebelum bersalin. Segera ke hospital.Sakit belakang
Bayi beralih dan menekan tulang belakang anda.
Untuk mengurangkan sakit belakang anda, posisikan diri anda seperti merangkak (tapi jangan merangkak ke depan!), dan angkat atau tinggikan badan anda ke atas, tunggu kiraan 5 dan re…

Panduan Nak Daftar Anak Ke Tadika MAIWP

MAIWP - Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan
Tadika ni agak famous jugak di kawasan Putrajaya. Selain daripada silibus nya yang islamik, transit sampai petang, yuran bulanannya yang agak mampu bayar jugak menjadi pilihan bagi golongan pertengahan di Putrajaya ni. Yuran murah tu bonus.. :)
Ingat lagi tahun lepas mencarik dan pening nak buat pilihan nak sekolahkan Dani ni. Akhirnya sekolah ni menjadi pilihan bagi aku n husband. Dah isi borang bagai tapi lupa nak hantar. Nama Dani tercicir. Frust menonggeng aku. Then decide nak hantar dia ke sekolah tadika KEMAS kat Ayer Hitam. Dah register bagai. Tengah beli baju sekolah kat Serdang, dapat whatsapp yang Dani dapat sekolah kat Tadika Al-Hidayah MAIWP kat Presint 9.
Alhamdulillah... Sadis kalau diingat2 balik... :) 
Ada aku kisahkan dalam blog ni dulu... http://honeysour00.blogspot.com/2015/01/tadika-islam-maiwp-al-hidayah-presint-9.html
Tahun depan Dani 6 tahun, aku nak continue je dia sekolah kat situ. Habiskan segala-gala yang dia d…