Thursday, December 10, 2015

Review Makeup Remover Paling Berkesan Yang Aku Pernah Guna



Sejujurnya dah nak dekat 3 bulan aku guna Makeup Remover dari brand #shaklee ... Hasilnya memang sangat lah puas hati... Dulu kulit agak menggerutu sebab whitehead n blackhead. Tapi lepas penggunaan#gentleactionmakeupremover by Shaklee ni, alhamdulillah kulit jadi lebih soft dan no more whitehead blackhead tu... Bukan untuk orang yang rajin make up je tau, yang tak make up pun patut kena pakai ni sebab muka kita di siang hari terdedah dgn kotoran2 bersaiz kecil like habuk, hama, asap dan lain2. 



Antara fungsi lainnya, menyingkirkan sel kulit mati. 


Nutriwhite Gentle Action Makeup Remover : 

* Melicinkan, melembutkan dan menyerikan kulit
* Tunas pokok bic menghilangkan sel mati
* Aloe Vera menyegarkan dan menegangkan kulit
* Lembut, tidak berminyak dan kulit anda kelihatan lebih berseri.



♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

No comments: