Thursday, December 17, 2015

Menang Contest Anak Bijak Mak Menang



Alhamdulillah, sangkut jugak satu kod bar tu. Beli pun memang stok untuk susu anak-anak kan, so, sambil2 tu joinlah contest.

Dani n Zara dah slow-slow kurang minum susu... Selalunya sebulan mmg 4 pack sorang. Sekarang dah 2 pack. Tu pun tak habis lagi.. Sejak Dani dah free bottle ni, lega sket aku. Malu kan abang, dah nak masuk 6 tahun minum botol lagi. Takpela, kita belajar minum pakai cawan, Abang mintak je nak susu bila2, mama buatkan dalam cawan ok... So far dah nak masuk 2 minggu.. Alhamdulillah... Actually ada cerita di sebalik dia dah boleh minum cawan ni.. hihi, nanti story lain.. :)

Citer pasal contest ni, hari tu aku ada citer kat sini pasal contest Anak Bijak Mak Menang ni... Sempat lagi kalau korang nak masuk.. Beli susu formula tu, make sure ada kad kat luar... Jangan beli yang xde balut plastik tu... Pastu ikut step kat situ... Kalau finalis, ade la.. :)

Tq Dutch Lady.



♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

No comments: