CONTEST ANAK BIJAK, MAK MENANG

Sape yang anaknya minum Susu Dutch Lady yg curious learn explore create tu korang leh la join contest tu... aku baru beli dua. Susu budak2 ni dh habis tadi...

Takde luck la... hehe.. hadiah dia rm50, rm100, rm150, rm300, rm500, rm1000, rm5000.

Tarikh tutup penyertaan 31 Disember 2015. Lama lagi tu...

Beli susu Dutch Lady 900gram tu, pastu sms la ikut instruction dalam kad tu nanti. Kad tu ada dikepilkan sekali dengan pack susu...

Jom try! :)

1 comment:

Rizziela said...

lepas ni kena g cari susu la

Family Vacation : Lost World of Tambun

Lama peram story ni...😂😂😂 Bila hujung tahun je, soalan Ibu adalah, nak g mana tahun ni.. :D tak plan awal-awal , makanya mmg pegi yang ...