Friday, October 16, 2015

Lunch Date

Semalam ke 2 3 hari lepas ntah, Si Juelee whatsapp dia ada meeting kat TM Putrajaya Jumaat ni. maka jomla lunch sama.

Geng2 lain xdapat join.

Lepak kat Food Court je sebab memasing blur tak tau nak makan apa. N dengan sakit gusi nya. Aku macam biasa la, dah makan berat pagi-pagi, so lunch mmg xleh masuk dah makanan yang heavy. Aku order popiah crispy je... N makan waffle aiskrim. Memang eloklah kan sakit2 gusi tu makan aiskrim.. Nyums! Tapi sudahnya aku gak yang habiskan.. hahaha... Kuruslah ko n.. =p Zaza ngan Jue makan sizzling... not bad la sizzling dia kat Alamanda ni. Tak pahit. Baru ni makan kat food court AEON Taman Equine, hurmmm, makan dua orang share ngan Enady pun tak habis.

Ok nanti repeat. yang kat Alamanda la.. hehe...


Zaza n Juelee.. bakpe tutup mata lak tu... kenyang sngat ek.. hihi...

landlord n N... 


Menariks bukan! sedapppp giler!

Nanti repeat geng..:)


♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

1 comment:

juelee said...

kemain cepat hapdet bloh ha.. nape gambo aku tu huduh bebenor haaa hahahha