Tuesday, March 31, 2015

Family Visit

15 Mac 2015

Mendapat kunjungan terhormat daripada ayahanda dan bonda tersayang... Tak lupa adinda Ika juga... Oh ya Adinda Ijai dan Fyqa juga... Adinda Anep tak dapat nak join sebab ada hal sikit. Adinda Kakyang memang setiap minggu balik Putrajaya...

Ibu Ayah sampai dalam kul 3 petang plus-plus la...

Rehat jap, terus g IKEA.. Weehooo... G IKEA cuci2 mata je... Rupanya ada sale... patutla ramai... Dalam cuci-cuci mata tu kan,, ahaa,  habis jugak RM60 hengget...

Sempat la rembat meja kecik untuk Dani Zara, standard price RM29.90. Dapat harga RM19.90.. hambekk la kan.. hihi...of kos beli pasu lagi.. nanti kita show off kat sini...

Round-round dalam tu dalam kul 8 malam dah balik... tak sempat nak merasa Meat ball... orang ramai sangat...

Balik tu singgah dinner jap kat Village View, Bangi. SElesai balik semua terbongkang tidur.. hihi, kepenantan tawaf IKEA..

Isnin tu aku keje... Ibu Ayah datang mengejut memang xdapatla aku nak apply cuti lagi... Sebab baru apply cuti Dani nak operate gigi 27, 28 29 April nanti.. Tu pun banyak-banyak kali fikir... Nak ubah tarikh operate dah tak boleh sebab ramai lagi yang Q untuk operate... hadap jelah hantar borang cuti tu... Bos aku ni betul2 ikut buku.. ballance cuti ada berapa then bahagi dgn ada lagi berapa bulan tahun ni.. ada 2.3 hari lagi.. so, 2 hari je aku layak cuti... aku mintak 3 hari, jadinya, lepas bulan April ni aku takleh cuti berderet2 banyak2 dah... phewww...Lagi satu, 27 April tu ade training. Bos punya training plak tu. Nak taknak kena jugakla attend jap pagi tu buat registration... Daftar wad kul 9 pagi.. haihh dilema dilema...

OK sambung...

Lepas balik keje, aku ajak Ibu Ayah makan KFC.. aku dapat voucher RM50 KFC sebab redeem point maybank2u..

Kat Alamanda je. 

Lepas ayah jumpa kawan ayah kat dataran Putra tu, ibu ayah dah nak siap-siap balik...  Satu malam je dorang tido sini... Biasala Ayah..hehehe, mane nak lama-lama tinggal rumah...


Uncomplete : Anep xde... sobs sobs...


Lepas makan, lepak2 jap kat depan air pancut tu... Aloorr, xde pulak air pancut tu keluar...


Kakyang , Ibu n Me..





Zaraaaa, cover perut tu....


Family potrait...


Alahai rindu la anak2 ni...dorang cousin yang sangat happy... Pastu baik je xde gaduh2... Dani paling suka Icha tu.. Kalah adik sendiri tau, Icha dapat layanan terbaik dari Dani.. hihi... Ichaaa, maklong rindu la...




Bersantai-santai kat balkoni rumah aku...



Ayah ngan Ibu... hihi, comel je...




 Merasa jugak bawak kete baru ayah... weeeee...


Lepas balik makan KFC, dorang semua gerak balik Kg. Gajah... kul 11.30 malam sampai ayah whatsapp...

TQ Ayah Ibu Ijai Fyqa datang Putrajaya... sayanggg semuanyaa.. muahciked! :)

Minggu ni pulang nak hantar cucu-cucu.. hihi, aku g oustation seminggu... Jumpa nanti kat kampung... 

♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

No comments: