Tuesday, March 24, 2015

Cermin yang retak menanti belah

Ku tunggu-tunggu retak dan pecah tapi tak pecah2,... hehehe..


Sekarang tahun berapa?

2015.

Cer kira berapa tahun?

4 tahun.

Pandai...

Dari xde Zara, sampai Zara dah 3 tahun ni lah... =p

Asyik tangguh tangguh tangguh... takde masa konon.. Hahaha...

Sudahnya 4 tahun ko.. hambek.. Alhamdulillah xde apa2 yang buruk jadi sepanjang 4 tahun tu...



Ni adalah gara-gara nak hidupkan roadtax bulan 4 nanti.. better habiskan NCD yang sedia ada ni kan.. rugi kang dah renew roadtax baru nak buat cermin...

Kitorang g kedai Dr.Cermin kat Bandar Baru Bangi. Area JPJ Bangi tu. Tak pasti la seksyen bape kat situ...

Sekejap je haaa.. ade la dalam 2 jam...


Clear giler cerminnya.. hahaha...


2 dalam 1. Sambil repair kete sambil dating sekali.. hihi.. Dating makan je pun.. :)


Petang tu balik dengan cermin tanpa tinted lagi... Sebabnya kena pantang 3 hari... nak bagi gam dia lekat kot. Jangan cuci jangan tinted. Kena hujan takpe... jadiknyaa, berpanasss la kena matahari sebab xde tinted and uv protector...

Kos damaged : nan hado sebab pakai insuran.. :)



♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

No comments: