Thursday, March 12, 2015

Aktiviti Hujung Minggu #1

Haiii, ke DPulze, Cyberjaya lagi kita....

Macam dah kemaruk plak asyik jalan sini je... Hahaha... Serius... Sebab tenang.. Yesza tenang.. Tak banyak lagi kedai bukak so memang tenang ler.. Hehe...

http://honeysour00.blogspot.com/2015/02/jalan2-hari-minggu-dpulze-shopping.html

Alkisah nak pegi sini sebab papa dorang la dah berjanji nak bawak g main kat sini... Aku tak berkenan sangat anak-anak main kat tempat game tu, better lagi kat kidz punya section ni...

RM6 perhour sorang.

Tapi, dah game tu kat sebelah kan, akibatnya masa nak balik mengamuk-ngamuk si Dani nak main2 token tu... huarghhh, mama tak suka la abang...duit tu buat g beli makan lagi bagus...

Ini bagi aku la. Orang lain kalau nak bawak anak-anak main token tu silakan ... Aku is no more after this. Bawakla tempat lain pulak pls. Hehe...

Bukan ape, aku dah terbayang nanti dia dah besar, dia pegi main benda2 tu without aku tau... Duit bagi untuk belanja dia pegi belanja kat situ.. Haha, mak-mak sangat kan.. dah pandang masa depan... gitula ...


















Ok jugakla tempat dia, bersih lagi... n dia kat hujung sana tersembunyi.. hihi, kalau nak pegi Daiso mmg tak lalu la kat sini...




Bagi can la naik bas ni sementara nak jalan balik tu... Tu pun macam-macam janji dah ngan Dani untuk bawak dia keluar dari tempat tu... Haaa, rasakan ye papa... hehe... Si Zara selalunya dia akan ikut je cakap aku kalau dia tau aku tengah marah... Gud Zara...

Ok, sape takde plan mana2 tu pegila terjah sini sementara tak ramai orang... Mall yang orang ramai sangat macam IOI City Mall tu..hurmmm, harapan la nak pegi.. walaupun highwaynya belakang umah saje..

Bai.


#Terjumpa plak Evyn kat sini. tapi tak sempat nak selfie...

♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

No comments: