Wednesday, February 18, 2015

Jalan2 Hari Minggu + DPulze Shopping Centre, Cyberjaya

Hari minggu yg lalu, taktau nak ke mana... pagi buat breakfast pastu kenyang sampai lunch. Lepas Zohor tu, dah panas montot dah masing2.. hahaha.. jom la kuar jom la jomla...

Bersiap jela... destinasi taktau ke mana lagi... =p

Dah menghala ke Alamanda.. owhh Alamanda jelah kot... 

Sekali teringat, nak g terjah mall baru la kat Cyber.. Tau pun sebab Ena la.. dia kan keje kat Cyberjaya, dia dok sembang2 la kat grup whatsapp yang Cyberjaya dah ada macam2 dah...

Melencong la ke Cuberjaya... hahaha, Dani dah ngamuk2 nak g Alamanda... Ikut ajelah, nak g mall jugak ni...

Pakai waze ok.. hahaha...

Sumber : google

Xde ape sangat pon lagi... sunyi sepi.. kehkehkeh.. ate mall baru bukak kan...

Ade Jaya Groceries, pastu kedai2 makan, The Fish Manhattan, Ole-Ole Bali, tu je yang aku ingat.. pastu ada Daiso... haaa, Daiso ni tak ramai orang... bertenang je aku nak pilih2..


Haaa, pastu terjumpa plak tempat ni.... Apa lagi, meluru la anak2 aku ni.. Sukala deme.. Takpela... main la... bosan ek 5 hari sekolah belajar je, okla mama papa bawak g berhibur ni...


Kebetulan hari tu memang pihak dorang tu bagi balloon kat kids.. Lagi sukala dorang.. Last-last mama jugak yang kena hangkut... -_- -_-





Dah lama teringin nak buat bende ni .. hahaha, macam budak2 lak... Tapi best la, enjoy. Anak-anak pun bagi kerjasama yang sanga bagus... =p Tapi ntah mcm mana ntah, tersalah setting, Muka Enady ngan Dani korea sangatt.. kahkahkah... Dah macam gugurl...  Ampun papa.. hhahaha..


Dah puas lepak sana, g melantak jap kat Fish Manhattan... Dah makan, ayuhla pulang...




Tersinggah jap kat Playground kat bawah umah ni... terjumpa lak ngan Iris.. Kawan Zara masa kat Taska Narizan, MOF dulu... Hai Iris... Same mcm dulu, mahal sungguh senyum dia... :)

Habis dah cerita hari minggu... Minggu ni cuti panjang... Weeee, balik kampung Kazen kawen n bertunang...

Happy Gong Xi Fa Chai... :)


♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

No comments: