Tuesday, February 17, 2015

Sesame Street Birthday Party Kids Blogger

Alhamdulillah..

Tahniah kawan-kawan yang telah menjayakan birthday party batch pertama ni... Terima kasih kepada semua yang bekerjasama merealisasikan majlis ni. Terima kasih suami2 yang sudi membawa dan mengizinkan para isteri pergi.. =p

Anak-anak gembira, mak-mak apatah lagi.. :) Bapak-bapak pun happy la tgk orang2 tersayang dorang happy... Biasala mak-mak bila dah berkumpul kan, em emm pandai2 la papa, ayah, awak, abang bawak diri yer.. hahaha... Anak-anak pun...Maybe dah selalu jumpa kan, so, dorang xde masalah nak suaikan diri... Mane yang malu2 lagi tu ngan makla berkepitnya.. =p

Dan yang paling best, aku ngan enady dapat makan dengan tenang.. kihkihkih... Anak-anak dah besar dan pandai bawak diri.. lepas kenyang kan perut dorang dulu, main2la puas ye nak, tiba masa potong kek kang mama panggil balik... 



Thanks to Farah Buai Berendoi Pa&ma... di atas kesudian beliau mensponsor rustic photobooth ni.. Decoration by Dayu dan ajk2 kecilnya, Yun, Dina, dan sape lagi, tak ingat...


Foods.... meriah uolls.. :)




Thank you Dayu.. :)



Muffin by Dayu... sedapppp..


Jelly ni taktau sape bawak...


Jelly kelapa ni Yun bawakkk, sedapppp, aku dapat bawak balik 4.. hihihi...


Nasi ayam ordered by Dina...


Candy buffet by Reen Chan.. :)



Ajk Goodies... Yaya n Ena.. :)


Makan makan makannn... :)



Sembang-sembang sambil bergambar... tu perkara wajib... =p


Cantiknya anak2 HJ. Tu yang pakai baju putih 2 orang tu.. cair hati mama nak.. hikhik...


Ada Face painting jugakkk.. wowww... seronok la anak2...


makan dulu isi minyakkk


naurah demam tu, sian dia.. tapi still dia happy last2 tu dapat potong kek.. :)


Aunty nurul lukis Elmo kat muka Dani...


Enady pun join lukis2 ni.. hahaha...


Zara ni aku yang lukis.. butterfly.. hentam kromo ajelah.. hikhik...



Tgk enady lukis kat muka Dani tu, adehhh, x jadikla papa...hahaha


Ok tiba masa potong kek dah... jom nyanyi ramai-ramai...Tgk Zara ngan Is tu.. hahaha... kemainnn... Sorry Yun, Zara termarah Is, dia nak nyelit kat abang dia... =p




Happy birthday to u...happy birthday to u.... happy birthday to u semua semua... hahaha...



Zara n Dani.. peace yo!


2 adik beradik. Dani & Zara, Mya & Is...Sama umur sama tahun... hahaha.. kita cross yun... kot2 jadik besan nanti hahahahaha...


Alhamdulillah licin habis mee aku.. satu bekas ajela... satu bekas lagi penuhhh tak usik... lastnya tapau la sorang sikit... maaf ye kalau mee aku tu xsedap... :)



Makan kek!!!
Sedap kek fad...


Cantik kan kek2 tu...nak order gi kat ig thesweetwonders :)


Yun, aku, Miera, Dina n nurul

Jom layan gambar ye... :)

Aku, Dayu n Dina...

Blkg : Nurul, Dira
Depan : Fad, Ena n Ciare


Dani, Tihani, Myiesha dan Sara..

Zara taknak berenggang.. suruh duduk ngan abang pun tak nak, thats y mak hencik duduk situ... =p

Zara, Cyrus, Myiesha, Sara n Isma



Dani ngamuk nak main ngan anjing depan umah tu ke atau dia taknak bergambar ntah.. lupa dah... dah tak cantik dah family potrait...


Group Photo!! Acara wajib!... 
weeeeee...



And lastly, goodies bag!!!! Nak tempah macam ni gak, g order kat Yaya... Fb id : Faridz Dahlia

Tq all!

Get ready for next batch!


♥ mama Muhammad Dani Emir & Nur Izzara Dania ♥

2 comments:

antalya said...

abesla anak aku kena queen control dek bini garang hahahaha

Norhidayu Abdullah said...

meriah..terasa kehappyan
tak sabar nak photobook kan gmbr majlis kita ni